Випробування SPMotoJuniorTeam німецькою трасою Lausitzring - Grand Prix Ukraine - GP Ukraine

Випробування SPMotoJuniorTeam німецькою трасою Lausitzring

 

#SPMotoMedia

Всього два дні відпочинку і 150 км шляху для переїзду на іншу трасу.
Це те, що дісталося нашим хлопцям між першим і другим етапами #NorthernTalentCup.
Саме дісталося, в цьому нестандартному, стислому в один місяць, короткому  європейському сезоні перегонів з присмаком світової пандемії.

 

Падіння Тимура Костіна в кінці п’ятничних тренувань і подальший ремонт мотоцикла ускладнили завдання вивчення траси і закріплення пілота в TOP10, так як пелетон сильно ущільнився і тепер в секунді їдуть вже 12-14 осіб!

Перед суботніми виїздами мотоцикл був відновлений, але як виявилося, не до кінця.
Відключившись під час кваліфікації, він дозволив пілоту проїхати в результаті тільки 3 кола.

В результаті Тимуру належало стартувати в обох гонках 22-м з 24-х.

В оману вводило і те, що через кілька хвилин байк знову заводився, як ні в чому не бувало, без видимих ​​на це причин.

# RC4R новий мотоцикл, і #KTM поки тільки збирає інформацію від пілотів щодо збоїв і відмов для подальших апгрейдів техніки.

Ситуація з відключенням байка повторилася і в першому ранковому перегоні, через кілька поворотів після старту, коли Тимур вже встиг повернути

кілька позицій.

Перед другими недільними перегонами  було прийнято рішення замінити один з електронних блоків, який теоретично міг постраждати при п’ятничному падінні і як виявилося – це був правильний шлях.

Тимур відмінно провів другий  заїзд, здійснив за перші два кола кілька обгонів, зачепився за що йшла попереду групу, істотно прискорився, довівши відставання від лідера за кращим колі до 1,2 секунди.

У підсумку фінішував 15-м, заробивши важливі очки.

Не просто було боротися з більш легкими по вазі суперниками і другому пілотові #SPMotoJuniorTeam – рослій 14-ти річному Максиму Ковальову. Він програвав їм на прямих ділянках траси близько 8-10 км на годину.

Але тим не менше, Макс добре поборовся, компенсуючи недолік швидкості відмінним гальмуванням і фінішував 16-м і 19-м відповідно на  першому  і другому  перегонах.

Наступна зупинка #Hockenheimring – через 11 днів.

 

#UkrainianTalenteam #NTC #RoadtoMotoGP #motorsports #gpua #мотогонки #мотоспорт #шкмг #спортбайк #мотоцикл #спорт #wolfauto_usa #sobiclub #vivienne #питнавода

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *